PIŠKOTKI:

Piškotek je informacija, ki jo spletno mesto prenese v besedilno datoteko v vašem računalniku. Brskalnik nato informacijo shrani in jo ponovno posreduje strežniku spletnega mesta. Ko se uporabnik vrne na isto spletno mesto, ga strežnik prepozna preko piškotka. Glede trajanja ločimo začasne ali sejne piškotke in trajne ali shranjene piškotke. Sejni piškotki se shranijo samo od trenutka, ko uporabnik obišče spletno mesto, do trenutka, ko zapre brskalnik. Trajni piškotki pa ostanejo shranjeni, tudi ko uporabnik zapre brskalnik. Trajni piškotki ostanejo shranjeni dlje časa, lahko tudi več dni, mesecev ali let. Z uporabo piškotkov na naši spletni strani je vsak obiskovalec seznanjen ob prvem obisku te spletne strani (ko klikne na gumb "Se strinjam", se sporočilo o piškotkih več ne prikazuje).

 

VSEBINE NA SPLETNI STRANI:

Obvestila, prispevki, članki, publikacije, besedila in druge vsebine objavljene na spletni strani so nastale z najboljšim namenom podati obiskovalcem spletne strani koristne in uporabne vsebine. Ponudnik skuša po svojih najboljših močeh z vzdrževanjem spletne strani zagotavljati točnost in pravilnost teh informacij in vsebin ter pravilno delovanje obrazcev. V primeru, da se na spletni strani objavi informacija, ki je pridobljena iz drugih virov, se ob njej navede vir oziroma se na to opozori s spletno povezavo do vira. Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin ali obrazcev na spletni strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb. Na spletni strani so objavljene tudi povezave, ki kažejo na spletne strani drugih oseb. Na delovanje teh strani in na njihovo vsebino ponudnik ne more vplivati in ne sprejema nikakršne odgovornosti za točnost tam objavljenih informacij in vsebin.

 

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI PRI UPORABI SPLETNE STRANI

Obiskovalci spletne strani uporabljajo spletno stran, njene dele, vsebine in informacije izključno na lastno odgovornost. Ponudnik spletne strani ne prevzema nikakršne odgovornosti v primeru, če se spregleda kakšno pomembno informacijo ali drugo vsebino, objavljeno na svetovnem spletu ali posredovano ponudniku v objavo.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik varuje osebne podatke obiskovalcev spletne strani, ki mu jih ti posredujejo, pri njeni uporabi. Osebne podatke se obdeluje izključno za namene za katere so zbrani in ki jih dovoljuje veljavna zakonodaja. Ponudnik ne bo osebnih podatkov, vključno s kontaktnimi informacijami, uporabljal za nobene druge namene ter jih brez izrecnega vnaprejšnjega dovoljenja posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo, posredoval tretjim osebam, razen če bi bil k temu zavezan na podlagi predpisov.

 

AVTORSKE PRAVICE

Vsebine, grafični in drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.